top of page

Tarieven Tatoeages

Prijs per tatoeage, soms uurtarieven!

Wij krijgen vaak de vraag: Wat kost een tattoo? Meestal wordt een vaste prijs per tatoeage berekend, wat wel zo eerlijk is tegenover u als cliënt. Zo weet u altijd direct waar u aan toe bent en krijgt u geen verrassingen achteraf, eenmaal de prijs gemaakt is betekent dit dan ook dat die prijs voor ons als Inked By SJ bindend is. Wanneer de tatoeage groot is en  ik de uren niet kan inschatten werk ik aan een uurtarief.

Wat kost een Tatoeage ?

De prijs van een tattoo wordt gebaseerd op de grootte, de plaats en de eventuele moeilijkheidsgraad.

Ook in kleur of black & grey tattoos zit een prijsverschil. Daarnaast werken wij met een starttarief van minimaal €65,-.

Prijs op basis van omvang

Prijzen hangen af van de grootte en van de moeilijkheidsgraad, ligt deze hoger dan wordt dit in de prijs meegenomen en zal de prijs uiteraard stijgen. Is het een gemakkelijk ontwerp dan zal de prijs naar beneden worden bijgesteld. Zo kan het voorkomen dat een tatoeage voor de ene persoon uitkomt op bijvoorbeeld €150,- terwijl een ander er eerder €125,- voor heeft betaald. Een tatoeage is handwerk. Dit is dus afhankelijk van de grootte en omvang van de arm van de desbetreffende persoon en hoeveel details in het ontwerp verwerkt zullen worden. 

Hoe groot zal de tatoeage worden?

Dit word altijd goed besproken voordat je je afspraak hebt gemaakt. Mocht je een tekst tatoeage willen laten zetten dan zijn we gebonden aan lettertypes. Sommige lettertypes zijn eenmaal kleiner te zetten dan andere. Sommige lettertypes kunnen we extreem klein zetten en zullen na vele jaren nog  perfect leesbaar zijn. Wil je bijvoorbeeld een portret laten zetten, dan doen wij dit uitsluitend vanaf minimaal handgrootte. Zodat alle details die in een gezicht voorkomen overgenomen kunnen worden en die ook tot hun recht laten komen.

Teksten & afbeeldingen combineren

Heeft het desbetreffende ontwerp zowel tekst als afbeelding, dan moet je jezelf goed bedenken wat je naar voren wilt laten komen. We kunnen zonder belijning werken waardoor de tekst als het waren niet getatoeëerd lijkt, maar we kunnen het ook extra benadrukken door met outlines te werken. Kies je voor dit laatste dan zal er meer nadruk op de tekst gelegd worden. Hierbij geldt; hoe minder belijning hoe realistischer het geheel zal worden .

Black & Grey Tatoeages

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor black & grey tatoeages .

Hierbij wordt vooral met donkere en lichtere zwart/grijs/wit tinten word gewerkt.

We werken met verschillende kleuren grijs. Daarmee worden visueel verschillende schaduweffecten  gemaakt. Hierdoor verkrijg je nog meer diepte in je tattoo. Het gebeurd ook dat klanten voor black & grey kiezen en alleen kleine fragmenten in een zachte kleur willen accentueren. 

Wil je weten wat de door jou gekozen tattoo gaat kosten?

Dan willen wij graag de volgende dingen van je weten:

  • Op welk lichaamsdeel wil je de tattoo laten zetten?

  • Heb je al een ontwerp of moeten wij die voor je maken?

  • Hoe groot wil je de tattoo ongeveer?

  • Is het een afbeelding of tekst (of beide)?

  • Wil je kleur of Black & Grey (zwart-grijs)?

 Telefonisch kunnen wij moeilijk een prijsschatting geven.

Wil je de prijs zeker weten? Maak dan een afspraak wij helpen je graag verder.

bottom of page