top of page

Informatie Kids & Baby Line

Met hun kids line biedt Studex nu een zekere en veilige manier aan om oorgaatjes te prikken bij babies. In de sieraden winkel van uw keuze is deze  Baby-Box als complete-set verkrijgbaar.  De box bevat een hele mooie rose geschenk verpakking, de eerste oorbellen voor uw baby in een steriele verpakking met bijpassende speciale pousettes, alcoholdoekjes, waarmee de winkelier de oortjes van uw baby voor het gaatjes prikken desinfecteert, alsook een flesje homeopathisch Antisept waarmee u na het gaatjes prikken de oorgaatjes kunt verzorgen.

 

Bij onze kids lijn worden de oorgaatjes van uw baby met ons Studex System 75 geprikt, en dit op een bijzonder zachte manier. Het gepatenteerde systeem is bovendien zo stil , dat zowel de kleine alsook de grote kinderen bij het prikken van de oorgaatjes niet schrikken. Vanzelfsprekend zijn de oorbellen en pousettes in steriele cartridges verpakt, die door ons in het instrument geplaatst worden, zonder deze met de hand aan te raken.

 

 Onze oorbellen voor babies hebben kortere stekers, die optimaal voor kleine babyoortjes geschikt zijn. De vormen en sluitingen (Pousettes) van de oorbellen zijn eveneens kleiner en daardoor ideaal voor uw kind. De oorbellen zien niet alleen schattig uit op de baby oortjes, maar zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen – Alleen het beste is goed genoeg voor de kleine baby oortjes!

 

Wij bieden deze oorbellen van de kids lijn in verschillende bijzonder mooie designs en uitvoeringen aan: onze  “baby daisies” in bloemetjes vorm, onze ronde witte kristallen of onze klassieke  gouden bolletjes. De daisies en rond gezette witte kristallen zijn telkens verkrijgbaar in staal- of vergulde varianten.

 

 

Let goed op de regelmatige verzorging bij uw baby  van de nieuwe oorgaatjes. Ons verzorgings-advies helpt u met veel goede tips. Het is heel belangrijk dat u de sluitingen van de oorbellen niet te dicht op het oor aandrukt. De sluitingen worden door het  Studex System 75 bij het zetten van de oorgaatjes op de ideale afstand geplaatst (te herkennen aan de inkeping aan het uiteinde van de steker). Indien u deze positie niet verandert, komt er voldoende lucht bij de oorgaatjes van uw baby. Zo bevordert u het genezingsproces.

 

Het kleine geschenkdoosje met het opschrift “My First Earring” (mijn eerste oorbel) met de zijden inleg ziet niet alleen leuk uit, maar is tegelijkertijd ook een bewaardoosje voor de eerste oorbelletjes en andere kleine schatten , zoals bijv. een paar haartjes of de eerste uitgevallen melktandjes. Ook is er een plek voorzien om een foto van de kleine te plaatsen. Bewaar deze schatten op een zekere plaats en verras uw kind of petekind later een keer met deze geweldige herinnering.

 

Wij wensen uw kind van harte een leven lang vreugde van hun oorbellen!

Voor verdere vragen en/of informatie betreffende het thema oorgaatjes voor kinderen kunt u ons contacteren.

bottom of page