top of page

   Tattoo  &  Pigment 

Removal

Inked by sj tattoo verwijdering

Wat maakt het PigmentOff systeem anders dan alle andere Remover producten?

 

Deze vraag wordt ons vaak gesteld, omdat er steeds meer nieuwe, laserloze tattoo en permanente make-up verwijderingsproducten op de markt komen. Het wordt steeds moeilijker om de juiste methode te kiezen voor klanten en collega's.

 

Ons PigmentOff verwijderingssysteem heeft verschillende positieve eigenschappen. Het product is zeer effectief, verwijdert alle kleuren en pigmenten, laat geen littekens na als het professioneel wordt gebruikt en zorgt voor een snelle regeneratie van de huid.

 

Allereerst heeft de PigmentOff remover uiterst belangrijke en unieke eigenschappen: het is in staat om niet alleen lichaamsvreemde elementen (pigmenten), maar ook ijzeroxiden en zware metaalresten te binden om ze via het huidoppervlak te verwijderen.

 

Het lymfestelsel wordt niet belast. De deeltjes van pigmenten, en in het bijzonder alle verontreinigende stoffen en zware metalen zitten niet vast in de lymfeknopen.

 

Dankzij de unieke samenstelling kan de PigmentOff emulsie zich binden aan de inkt- en pigmentendeeltjes in de huid. Het geheel van remover met pigmentdeeltjes wordt verplaatst naar de oppervlakte van de huid en verlaat het lichaam op een zachte en betrouwbare manier.

 

Een zeer belangrijk kenmerk is de aanzienlijke verbetering van al beschadigd huidweefsel na PigmentOff behandelingen. Vaak is de huid al getekend met littekenweefsel, in het bijzonder door eerdere verwijderingspogingen met als gevolg: fibrose.

 

Onze remover en de bijbehorende verzorgingsproducten zijn speciaal aangepast aan dit probleem en veroorzaken daarom een ​​aanzienlijke verbetering van de weefselconditie. De huid wordt zachter, gladder en ontvankelijker voor de voedende substanties en / of latere herpigmentatie.

 

Nog een geweldige eigenschap: de ervaring heeft geleerd dat de haargroei op de wenkbrauwen verbetert na verwijdering van pigmenten met het PigmentOff systeem en de daaropvolgende verzorging met onze speciale thuisverzorgingsproducten.

 

Veel klanten melden dat de wenkbrauwharen voller en langer zijn geworden nadat de pigmenten en andere vreemde stoffen voorzichtig uit de wenkbrauwen zijn verwijderd. Deze zeer positieve eigenschap is ontwikkeld door onze biochemici en dermatologen.

 

We doen ons best om de huid van onze klanten te ontdoen van ongewenste en niet-succesvolle pigmentatie en tatoeages en om de regeneratie van aangetaste huidlagen te bevorderen.

 

PigmentOff. De king of removal.

bottom of page