Littekencorrectie

Litteken verwijdering d.m.v. 3D pigmentatie

Bijna elke persoon heeft wel ergens een litteken waar hij absoluut niet tevreden mee is. Littekens vormen zich wanneer de huid op een bepaald moment is beschadigd en nooit meer goed is kunnen dichtgroeien.

U bent ooit eens gevallen of u heeft een operatie achter de rug of het litteken kan ook erfelijk zijn. Littekens verwijderen om cosmetische redenen is absoluut geen probleem bij

SJ Elite Micropigmentation & Medical cosmetics.

Littekens kunnen immers dik worden door groei van wildvlees.

Een litteken dat zich vormt tegen de richting van de huidspanning kan ook enorm irriteren. Leeftijd speelt ook een rol bij littekenvorming, bij jonge mensen en kinderen is er meer huidspanning dan bij ouderen, zodat de kans op het breed worden van een litteken bij jongere mensen en kinderen groter is.

Micropigmentatie is de laatste jaren enorm geëvolueerd waardoor het optisch verwijderen van uw littekens perfect mogelijk wordt!

 

 Brandwonden en andere littekens

Brandwonden laten soms forse littekens achter, die kunnen gaan samentrekken en zo de beweegelijkheid van een gewricht beperken. (contractuur)

Bij een littekencorrectie tracht men de vorm van het litteken te verbeteren of littekens te verwijderen. Ook al wordt een littekencorrectie met de grootste zorg uitgevoerd, het uiteindelijk resultaat kan niet worden gegarandeerd. Na de littekencorrectie zal men er rekening mee moeten houden dat de littekens langere tijd dik, rood, jeukend en zelfs pijnlijk kunnen zijn. Littekens maken dan ook een hele ontwikkeling door.

Wanneer u vragen heeft over littekens verwijderen, kunt u hiervoor een afspraak maken. Uw litteken zal eerst onderzocht worden, we zullen u vragen naar uw medische voorgeschiedenis en wat de verwachtingen zijn van een littekencorrectie. Soms kan het verstandig zijn geen correctie uit te voeren omdat er met cosmetische chirurgie weinig tot geen verbetering is te verwachten. Zo kan soms bij een slechte doorbloeding van de huid door vaatziekte het niet erg verstandig zijn opnieuw een wonde te maken.

Wanneer besloten wordt tot een littekencorrectie, zullen wij u uitleggen welke behandeling het beste is om een mooi eindresultaat te krijgen.

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

INKED BY SJ

Est.2016