MC

Medical

Cosmetics

SJ Elite Micropigmentation & Medical cosmetics is gespecialiseerd in medische cosmetica en micropigmentatie.

Areola Pigmentatie

Plasma lifting

Litteken correctie

Bij een areola-behandeling wordt na een borstreconstructie of een borstsparende operatie met permanente make-up een geheel nieuw en natuurlijk tepelhof aangebracht door middel van 3D micropigmentation. Dit is mogelijk voor zowel één tepel als beide tepels, en kan ook bij tepels die eerder al getattoëerd werden.

SJ Elite Micropigmentation & Medical cosmetics werkt met het innovatieve PlasM systeem. PlasM werkt niet-invasief. Met behulp van een zogenaamde lichtboog verdampen we ongewenst huidoverschot. Het verstrakkend effect blijft ook na de behandeling nog steeds werkzaam.

Bijna elke persoon heeft wel ergens een litteken waar hij absoluut niet tevreden mee is. Littekens vormen zich wanneer de huid op een bepaald moment is beschadigd en nooit meer goed is kunnen dichtgroeien. bij SJ Elite Micropigmentation & Medical cosmetics worden met behulp van 3D Micropigmentatie de littekens weer in dezelfde kleur als de oorspronkelijke huidskleur bijgewerkt.

U bent ooit eens gevallen of u heeft een operatie achter de rug of het litteken kan ook erfelijk zijn. Littekens verwijderen om cosmetische redenen is absoluut geen probleem 

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

INKED BY SJ

Est.2016